logo

Efficient hardware and software solutions tailored to your needs

Over ons

Bnome is een Belgische KMO opgericht in 2008. Wij specialiseren ons in de studie en implementatie van op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan uw behoeften.

Onze ervaring in de staalindustrie, de luchtvaart, de medische sector en institutionele wereld, maar ook voor MKB's en MGO's verzekeren u dat Bnome de IT-partner is die uw bedrijf kan begrijpen en oplossingen kan aanbieden op maat van uw behoeften.

Diensten

Bnome's belangrijkste gebied van technische expertise ligt op software architectuur, analyse en ontwikkeling. Web of mobiele applicaties , systeemintegratie en hardware interfacing zijn onze grootste kracht.

De verscheidenheid van de projecten waar wij bij betrokken waren gaf ons de gelegenheid te leren over technologie├źn zoals Raspberry Pi en Arduino Elektronisch apparaat ontwerp en programmatie , Proprietary systeemanalyse , GPS gebaseerde algoritmen , Luchtvaartkunde , Telecom en vele anderen.

Onze klanten

Door de jaren heen hebben we de kans gehad om betrokken te worden bij projecten voor instellingen of bedrijven zoals de Europese Commissie, het Europees Parlement, Proximus, Eurocontrol, ASI-Aviation, IAAG-EPAG, Big Bad Wolf, NYFI, Isabel.

We hebben ook projecten met succes uitgevoerd voor kleine organisaties zoals le CEC Le CLA, Dal & Veldekens or Christian Sauvage

Door middel van ons project VectionVR, we zijn nu erkend als officiel OSVR partner.

OSVR Partner logo

Contacteer ons

Gelieve ons te contacteren op het adres info@bnome.be voor alle informatie over onze producten of diensten. Bnome is ook beschikbaar op Linked In